Bistrant Villa Nova

Ontbijt - Lunch - Zoetigheid

Get Adobe Flash player

Traiteur Kerst en Oudjaar


                                                                         

Gerechten voor kerstavond en kerstdag, 

oudejaarsavond en nieuwjaarsdag


Per schijf van € 100 ontvangt u een fles witte - rosé  of rode wijn!


 

Menu Kerst & Oud-Nieuwjaar

 

 

Gratin van Sint Jacobsnootjes, koolvis, grijze garnalen, sausje van Grana Padano

of

Vitello Tonato - Kalfsfilet Pur - Tonijndressing - Parmesan*

 

xxx

 

Witloofsoepje - Spek

xxx

 

Gebakken zeetongfilets, gevuld  met prei en jus van grijze garnalen-aardappelsmeus

of

Chateaubriand - Winters roomsausje - Gratin aardappelen

xxx

 

Traditionele Kerstbuche

 

€ 39

* serveren wij op borden, mits betaling borg

of kan u uw eigen borden binnenbrengen


Voorgerechten

Gebakken zeetong, gevuld met prei, jus van grijze garnalen

€ 12.00

Gratin van Sint Jacobsnootjes, kabeljauw, grijze garnalen, kaassaus

€ 12.50

Gravad Lax - gemarineerde zalm - Dille - Honing Mosterddressing*

€ 12.50

Carpaccio van gerookt Holsteiner rundsvlees - Parmesan - Roquet - olijfolie*

€ 12.50

Foie gras, rozijne brood, verse bosvruchten confituur*

€13.00

Gegrilde Gamba's - kruidenmayonaise

€ 13.00

Fazantenpaté - uienconfijt - veenbessen*

€ 10.50

Kikkerbilletjes - Kruidenboter of Lookroom

€ 13.00

Vitello Tonato - Kalfsfilet Pur - Tonijndressing - Parmesan - Roquet*

€ 12.50

1/2 Kreeft "Belle Vue"

€ 19.00 (Hoofdger € 36.00)

1/2 Kreeft onder de grill, kruidenboter

€ 20.00 (Hoofdger € 38.00)

 

Verse kaaskroket per stuk                        € 2.50

Verse garnaalkroket per stuk                   € 4.00

 

Soepen

Tomatenroomsoep met balletjes             € 2.50

Maredsoussoep met kruidenroom          € 3.00

Witloofsoep - spek                                      € 3.50


Kindergerechten

Balletjes in tomatensaus  € 7.00

Kipspiesje met appelmoes € 7.00

Koninginnenhapje  € 7.00


Hoofdgerechten

Kalkoenfilet, sausje met Muscatdruiven

€ 11.50

Opgevuld fazantje - Fine Champagne  (per 2 personen)        

€ 15.00 per persoon

Hertekalffilet met gebonden jus van rode wijn

€ 17.00

Lamskroontje - Sausje met graantjesmosterd

€ 17.00

Chateaubriand - Winters roomsausje (spek - champignon)

€ 16.00

Rivierpaling - lookroom of in 'T Groen

€ 17.00

Gebakken zeetongfilets met prei en jus van grijze garnalen

€ 17.00

Gratin van verse Noordzeevis

€15.00

Gegrilde Gamba's - kruidenmayonaise

€ 17.00

Op vel gebakken zalm - graantjesmosterd

€ 16.00

 

Aardappelgarnituur € 1.80 per pers

Aardappelkroketjes, verse gratin aardappelen, Pomme Duchesse, verse voorgebakken frietjes

 

Groentengarnituur per pers € 2.00

boontjes met spek, puree van jonge worteltjes, witlof, spruitjes


Dessertjes

Trio van dessertjes € 8.00

Traditionele kerstbuche € 6.00

Chocoladetaart - Chocolademousse - Ganache - framboos - biscuit € 5.00


bestellen kan via email:bistrantvillanova@gmail.com


Bestellen voor 20/12 (Kerst) & 27/12 (Oud nr Nieuw)

Afhalen op 24/12 & 31/12 tussen 13u-15u

 

Vermelde prijzen zijn inclusief 6% btw